Ez minden

Holdnaptár 2017. július 17 – 23.

Vasárnap lesz Újhold az Oroszlánban (Hold-Nap együttállás), addig a Hold fogyó fázisban lesz. Újhold napja alkalmas minden szinten a megújulásra, változásra, változtatásra, a régi dolgoktól való szabadulásra, és valami újdonság kezdetére. Hétfőn a Hold a Bikába lép, szerdán az Ikrekbe, pénteken a Rákba, vasárnap az Oroszlánba.     7h 04′     Július 17. hétfő … Tovább »

Holdnaptár 2017. június 19-25.

Szombaton lesz Újhold a Rákban, addig a Hold fogyó fázisban lesz. Újhold napja alkalmas minden szinten a megújulásra, változásra, változtatásra, a régi dolgoktól való szabadulásra, és valami újdonság kezdetére. Szombattól a növekvő Hold általánosságban növekedést, beépülést, gyógyulást, megújulást, erősödést hozhat. Hétfőn a Hold még a Kosban lesz, keddre átlép a Bikába, csütörtökön az Ikrekbe, szombaton… Tovább »

Holdnaptár 2017. április 24 – 30.

Szerdán lesz Újhold a Bikában, addig a Hold fogyó fázisban lesz. Újhold napja alkalmas minden szinten a megújulásra, változásra, változtatásra, a régi dolgoktól való szabadulásra, és valami újdonság kezdetére. Csütörtöktől a növekvő Hold általánosságban növekedést, beépülést, gyógyulást, megújulást, erősödést hozhat. Hétfőn a Hold a Halakból a Kosba lép, szerdán a Bikába, pénteken az Ikrekbe, vasárnap… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!